Vihreä kahvi – hinta, virallinen sivusto, mistä ostaa, alkuperäinen, mielipiteitä

Tällä hetkellä niin paljon puhutaan raakakahvin, joka vahingossa aiheuttaa kysymyksen: mitä itse asiassa raakakahvista eroaa musta, jos se on todella niin meille hyötyä ja onko mielestänne tieto, että hän edistää laihtuminen? Oletetaan käsitellä.

Ensin vähän historiaa EM>

Tiedetään, että kulttuuri viljely kahvia yli 800 vuotta. On monia legendoja liittyy löytämisen kahvia, mutta keskitymme mielenkiintoisia faktoja tästä tuotteesta.

Euroopassa kahvia ilmestyi aikana vallan Alexei Mihailovits ja toimi ihmelääke monia vaivoja, kuten migreenin. Kuitenkin tapana juominen kahvia juoma liittyy nimeä Peter I mukaan historioitsijoiden, hän väkisin juomaan “katkera ruokajätteen” hovinsa.

Katariina Suuri joivat kahvia päivittäin, mutta hän oli niin voimakas, että noin 400 g kahvia riitti 4 kupillista. Catherine keksittiin myös withvoobrazil hangata puhdistaa kasvojen ja vartalon. Tehdä siitä, että hän sekoittaa kahvinporot saippualla ja vedellä.

Aluksi kuitenkin kahvia luonnossa kasvaa Etiopiassa. Havaittaessa kahvia marjoja käytettiin tonic yksinomaan raaka. Hieman myöhemmin Jemenissä kypsistä kuivattua hedelmälihaan alkoi valmistautua ns “white Jemenin kahvia.” Ja ainoastaan ​​XII vuosisadalla raaka pavut ovat alkaneet valmistella juoman (tässä raakakahvin osoittautuu), ja jopa vuosisatoja myöhemmin alkoi kuivua, paahtaa ja jauhaa niitä ja jauhe ja täytä kuumalla vedellä, lisätään mausteet (enimmäkseen inkivääri ja kaneli) ja maito.

Raakakahvi ja sen ominaisuudet

raakakahvia kahvia, joka ei ole altistunut lämpökäsittelyyn, eli jyvät ei paistettu (kuten saada tuttu musta kahvi) ja jätti matta oliivi väri. Viljan nämä käyttämällä erityistä käsittelyä uutetaan makea hedelmälihaan (marja) kahvin puu.

Ulkoasu ja aromi raakakahvin muistuttaa linssejä. Vihreät kahvipavut ole niin rikas aromi, mustina. Kun panimo maahan pavut raakakahvin muuttuu juoman ruskean värin kanssa kirpeä hapan maku.

Hyödyllinen koostumus ja käyttö raakakahvin

Raakakahvi on monimutkainen kemiallinen koostumus. Se sisältää tanniinit (mukaan lukien tanniinia), puriini-alkaloidit (esim kofeiini ja teofylliini), alkaloidit trigonelliiniä, eteeriset öljyt, orgaanisten happojen (kuten klorogeenihappoa), vitamiineja, kivennäisaineita, kuitua, L-karnitiini, kasviöljyt, monosakkaridit, polysakkaridi pektiiniä, amino happoja, jne.

Tämä ainutlaatuinen koostumus raakakahvia vastaa sen kyky:

 • parantaa yleinen sävy elimistöön,
 • parantaa aivojen toimintaa,
 • rohkaistaan ​​liikuntaa,
 • lohdullista toimia hermostoon
 • parantaa kuntoa hengityselimiä,
 • alentaa verensokerin
 • säätelemään aineenvaihduntaa
 • parantaa ruoansulatusta,
 • puhdistaa kehon myrkkyjä ja raskasmetalleja.

Lisäksi vihreät kahvipavut ovat menestyksekkäästi käytetään lääketieteessä ja kosmetologia. Öljypohjainen niihin käytetään palovammojen hoidossa, poistaa arvet ja venyttää markkaa, taistella selluliittia, parantaa, edistää kasvua ja palauttaa hiuksille kiiltoa, hoidosta herkkä, kuiva ja kuivalle iholle, ja myös estää ryppyjä.

raakakahvia välineenä laihtuminen

Useita vuosia sitten tutkijat Yhdysvalloista osoitettiin, että papu paahtamattomat raakakahvin on valtava sisältöä klorogeenihapon, on kyky säädellä tasoa verensokeri ja paahdettu papu määrä kyseisen aineen alennettu monta kertaa. Ja samalla vähentää sokeria elimistössä alkaa työprosesseja, jotka edistävät rasvanpolttoa. Lisäksi vihreät kahvipapujen sisältää kohtuullisen määrän kromia, ylivoimainen näläntunteen ja kaipaavat makeisia. Siksi raakakahvia nyt niin laajalti mainostetaan välineenä laihtuminen. Mutta siinä muodossa, jossa se on, esimerkiksi, apteekeissa, sen vaikutus on kyseenalainen, koska se TÄYDENTÄÄ sisälsi vihreä kahvipapujen uute hyvin arvioitu määrä ja lisäämällä erilaisia ​​täyteaineita.

Mahdollisia haittoja raakakahvin

Pääsääntöisesti ainoastaan ​​sen väärinkäyttö raakakahvin voi syntyä:

 • päänsärkyä,
 • ruoansulatuskanavan häiriöt,
 • ärtyneisyys,
 • unettomuus.

Ei ole suositeltavaa juoda yli 2 kupillista vihreää kahvia päivässä.

olisi luovuttava lähtökohtaisesti ihmisiä sellaisiin tauteihin kuten:

 • verenpaineesta,
 • glaukooma,
 • osteoporoosi,
 • gastriitti ja mahahaava akuutissa vaiheessa.

Raakakahvi on vasta raskaana oleville ja imettäville naisille ja alle 14 vuotta.

T
Tietoa Tuulikki Tuomioja 24 Articles
On helppo tutustua avoimeen henkilöön kuten Tuulikki Tuomioja , mutta ehkä tärkeintä on, että hän on järkevä ja rauhallinen. Tietenkin hän on myös intohimoinen, herkkä ja kärsivällinen, mutta tavallaan he ovat pienempiä piirteitä, ja he ovat myös häiritseviä käyttäytymismalleja. hänen järkevä ajattelu, vaikka hän on usein adore varten. Ystävät luottavat usein siihen, että he ja hänen rohkeat luontoansa tarvitsevat tukea. Kukaan ei ole täydellinen tietenkin ja Tuulikilla on runsaasti sadepäiviä. hänen loukkaava luonne ja provosoiva luonne voivat aiheuttaa asioita lämpenemään usein henkilökohtaisella tasolla. Onneksi hänen rauhallinen luonne loistaa kirkkaammaksi useimmilla päivillä