Vihreä kahvi – mielipiteitä, hinta, mistä ostaa, apteekki, on se sen arvoista?

Nykyään kahvia pidetään yhtenä suosituimmista juomien ansiosta tonic ominaisuuksia, miellyttävä maku ja tuoksu. Ja jos vaikutus mustaa kahvia kehoon tiedämme kaikki (tai lähes kaikki) ominaisuuksien eksoottisia meille raakakahvin tiedämme varsin vähän. Tässä artikkelissa yritämme korjata tämä puute ottamalla huomioon ominaisuudet raakakahvin ja sen vaikutus kehoon. Lisäksi puhua eduista ja haitoista tämän juoman, siitä sen päätöksenteon ja vastaanotto.

kuvaus raakakahvin

Onko raakakahvin?

Koska viime vuosina kasvanut kiinnostus vihreää teetä, jolla on monia parantavia ominaisuuksia, monet ihmiset ovat kiinnostuneita seuraavan kysymyksen: onko raakakahvin?

Vastaus: vihreä kahvi on kuitenkaan ole erillisenä luokka, mutta puoliksi säännöllisesti mustaa kahvia. Lisäksi vihreät kahvipapujen mieluummin käyttää brasilialaisten, joiden pitäisi olla todellisia tuntijoiden ja ihailijoita tämän aromaattisen juoman.

greenCoffeeExtract ZdSbdY Vihreä kahvi   mielipiteitä, hinta, mistä ostaa, apteekki, on se sen arvoista?Green Coffee>>>> > -50% < <<<<

Raakakahvi ei ole viimeinen paahtamalla tai lämpökäsittelyn jyvistä luonnon kahvia lajikkeiden Arabica tai Robusta (kaksi lajikkeiden kahvia käytetään useimmiten paahtamattomiin muodossa).

Arabica sisältää vähemmän kofeiinia ja rasvaa kuin Robusta lajike. Lisäksi, koska alempi happamuus Arabica Robusta eroaa enemmän miellyttävä maku ja erilaisia ​​makuja. Puolestaan ​​kahvi Robusta on halvempaa kuin arabica, koska laatu on huomattavasti pienempi.

On ilman lämpökäsittelyn avulla säilyttämään kahvin eniten antioksidantteja, vitamiineja ja muita ravintoaineita. Sitä paitsi, paistettuja papuja itse, voit saavuttaa parhaan maun, koska kestoa paahtamalla vaikuttaa maut juomaa.

btrct buine cpue1 9 Vihreä kahvi   mielipiteitä, hinta, mistä ostaa, apteekki, on se sen arvoista? Tärkeää! Real raakakahvin on viljeltävä eloperäiset, lannoitteiden, jossa ei käytetä kemiallisia lannoitteita ja keinot tuholaistorjunta.

nimi

Ei ole vaikea arvata, että sen nimi kahvia saamat vihreä väri jyvistä, joita ei ole lämpökäsitelty, ja siksi ei hanki ominaisuus mustaa kahvia tumman ruskea väri.

Miten raakakahvin?

vihreät kahvipavut eroavat tylsää oliivin väri ja suurempi kosteus kuin mustaa kahvia.

Laatu raakakahvin on tuote, joka koostuu täysjyvätuotteita ilman jälkiä elintärkeää toimintaa hyönteisiä tai hometta. Lisäksi viljan pitäisi olla paikkoja erivärisiä ja hajuja, todisteet rikkomisesta Kuljetus- ja raaka-aineiden varastointiin.

Taste raakakahvin

Oikeudenmukaisuuden nimissä on syytä huomata, että raakakahvin ei ole näitä hyveitä hänen paahdettu mustan veljensä kuin täydellinen aromi, tumma samettinen papu ja maistuu. Mutta se ei tee hänestä vähemmän suosittu ihmisten keskuudessa, jotka arvostavat kahvia paitsi hämmästyttävä maku, mutta myös etuja se tuo elimistöön.

Joten, raakakahvin on rikas ruoho-kirpeä maku, supistava ja jopa hapan maku, joka kaikki eivät pidä (maun raakakahvin muistuttaa hieman maku raakoja persimmons). Paahtamisprosessissa raakakahvin hankkii ruskehtava väri (joskaan ei yhtä rikas kuin mustaa kahvia).

menetelmät käsittelyn vihreä kahvi

On olemassa kahdenlaisia ​​ensisijainen käsittely, jonka kautta kahvi kulkee kerättyään ja puhdistus jyvät – märkä ja kuiva.

Dry käsittely

Tämä menetelmä on vanhin ja samalla yksinkertaista, koska se juoksi alusta viljelyn ja jalostuksen kahvia. Edellytyksenä tällaista hoitoa on riittävä määrä auringonvaloa.

Kuivamenetelmässä kuivaus kahvia levitetään ohuelti auringossa ja ajoittain sekoitetaan samalla yöllä papu pakollista kuulua, mikä auttaa suojaamaan ainesosia kosteudelta. Kaksi viikkoa myöhemmin, tämä kuivaus kahvia hedelmiä puhdistetaan iholta erityisillä laitoksia.

On huomattava, että alueilla, joilla on riittämätön määrä auringonvaloa käytetään mekaanisen kuivausrumpu, joten kuivumisaika pienenee, ja on 2-3 päivää.

Märkäkäsittelyllä

Tämä menetelmä on työläs, kuitenkin, ja saada se on ulostulo kahvipapuja ovat korkealaatuisempia, joten se on aivan luonnollista, että märkä kuivaus käytetään pääasiassa käsittelyn eliitin laadut kahvia.

menetelmä Märkäprosessoinnin sisältää useita vaiheita:

  • 1. vaihe: Lajittelu kahvi hedelmää, joka olisi kypsyysaste.
  • 2. vaihe: korjattu hedelmät on sijoitettu erityinen mylly, jossa kuorinta jyviä.
  • 3. vaihe: Pavusta poistettu paloja jälkeen jäljelle jäänyt massa myllyn hoidon. Voit tehdä tämän, siemenet laitetaan veteen päiväksi, jonka jälkeen lihan erottaa helposti paineen veden (tämä on korkeat kustannukset prosessin, koska maa on erikoistunut viljely kahvia, joka sijaitsee lähellä päiväntasaajaa, ja näin ollen, vesi on pulaa).
  • 4. vaihe: Kuivaus jyviä.

käsittelyn jälkeen vilja lähetetään varastoon, jossa ne laaduntarkkailumenetelmillä ja lajitellaan.

jossa se kasvaa raakakahvin?

syntymäkoti raakakahvin, kulttuurin viljelystä, joka on noin 800 vuotta, on maakunnan Kaffan sijaitsevan Etiopiassa. Juuri täällä, ei Brasiliasta, kahvi aloitti voittokulkuaan ympäri maailmaa.

btrct buine cpue1 10 Vihreä kahvi   mielipiteitä, hinta, mistä ostaa, apteekki, on se sen arvoista? Mukaan arabien Legendan, yksi päivä vuohista syömisen jälkeen kahvipapuja, koko yön hereillä, juoksentelee ja frolicking että ei jäänyt huomiota paimen Kaldim, joka päätti testata vaikutusta punaista hedelmä pensas kaunis kiiltävä vihreät lehdet. Mutta paimen valmistettua juomaa oli epämiellyttävä maku. Turhautunut Kaldim heitti oksat hedelmiä tulessa, ja muutaman minuutin kuluttua hän tunsi huumaavaa aromi. Paimen jälleen valmis juoma, mutta paahdettuja kahvipapuja. Kaldim, että juominen tuoksuva ja herkullinen juoma, olla pirteä koko päivän ja koko yön. Salaisuus iloisuus paimenen kertoi Abbot läheisen luostarin, joka on yrittänyt tonic vaikutus juoman itselleen ja munkit, joka avulla kahvin myöhemmin taisteli unta yöllä rukouksia.

Varastointi

Säilyvyys raakakahvia on yksi vuosi. Samaan aikaan hyvät edellytykset sen varastointi ovat kosteus, joka on määritelty 50 prosenttia ja lämpötilan 25 astetta.

Tärkeää! Ravintoaineita ja muita hyödyllisiä aineita sisältämät raakakahvin menettänyt pitkäaikaisen varastoinnin sekä altistumisen takia valoa tai lämpöä.

koostumus ja ominaisuudet raakakahvin

kahvi puu pidetään ainutlaatuisen luonnon laboratorio, joka sisältää yli 1200 tehoaineita, joista mikro – ja makroravinteita, vitamiineja ja antioksidantteja.

Mielenkiintoinen seikka on, että käsittelyn aikana jyvät, niiden käsittely ja valmistus, kemiallinen koostumus tuotetta muutetaan.

Seuraavaksi tarkastellaan perus- ja tärkeimmät komponentit raakakahvin että tämä tuote velkaa sen parantavan ominaisuuksia.
Kofeiini
Raakakahvi sisältää pienen määrän ainetta (verrattuna mustaa kahvia).

Vaikutukset kofeiinia elimistöön:

  • parantaa henkistä ja fyysistä aktiivisuutta, edellyttäen kulutus kohtuullisissa rajoissa (muutoin voi olla häiriöitä normaalin keskushermoston toimintaan);
  • lievittää väsymystä,
  • edistää kiihtyvyys aineenvaihduntaan;
  • parantaa muistia;
  • se stimuloi toiminnan sydän-järjestelmä;
  • estää kertymistä rasvaa;
  • lievittää kouristuksia.
>>>>  Vitaelife Pharma Omega 3 - lausuntojen ja hinta

Tanniini
Tanniini muodostaa biologisen kalvon, joka estää negatiivinen toimia organismin eri ulkoiset ja sisäiset tekijät.

Toiminta:

  • vähentää läpäisevyyttä kapillaareja;
  • osaltaan supistamaan verisuonia,
  • neutraloi vaikutus bakteerien;
  • edistää haavojen paranemista,
  • normalisoi maha-suolikanavan;
  • kamppailee oireiden kuten raskasmetalleja ja myrkkyjä kasviperäistä.

Klorogeenihappoliuokset
Tämä orgaaninen happo on tehokas antioksidantti, auttaa puhdistamaan kehoa vapailta radikaaleilta. Mutta sisältää vain klorogeenihappoa raaka kahvipapuja paahtamisprosessissa, tämä happo muutetaan yksinkertaisempaa luomutuotteita, jotka antavat kahvi erottuva (hieman supistava) maku.

greenCoffeeExtract ZdSbdY Vihreä kahvi   mielipiteitä, hinta, mistä ostaa, apteekki, on se sen arvoista?Green Coffee>>>> > -50% < <<<<

Toiminta:

  • lasku imeytymistä hiilihydraatteja, kerääntymisen estämiseksi ns ihonalaisen rasvan;
  • stimuloivaa toimintaa keskushermostoon, verenkierto- ja hengityselimistön järjestelmät;
  • normalisoinnin ruoansulatusta,
  • stimulaatio typen aineenvaihduntaan;
  • vahvistaa rakentamiseen proteiinimolekyylien;
  • vähentää riskiä sairastua tyypin II diabetesta.

Teofylliini
Toiminta:

  • vähentää ehkäisee samassa määrin sileän lihaksen (teofylliinin rentouttaa lihaksia keuhkoputket ja verisuonet);
  • lisääntynyt munuaisten verenvirtausta,
  • normalisoinnin hengityksen toimintaa;
  • veren happisaturaatio;
  • alentaa hiilidioksidin;
  • stimulaatio sydämen toiminnan lisäämällä voimaa ja taajuuden sydämen supistusten;
  • alentaa verisuonen tone;
  • vähentää veritulpan.

Aminohapot
Aminohapot ovat vastuussa koko kehityksen elin ja säilyttää sen moitteettoman toiminnan.

Toiminta:

  • parantunut rinnastaminen vitamiinien ja kivennäisaineiden;
  • vasta-aineiden tuotannon, jotka auttavat taistelussa viruksia ja infektioita,
  • tuotannon hormonien, parantaa aineenvaihduntaa;
  • hemoglobiiniin, joka toimittaa happea kehon soluissa;
  • edistää lihasten kasvua ja nopeaa lihasten palautumista harjoittelun jälkeen;
  • tuhoaminen ihonalaisen rasvan;
  • blunting ruokahalu;
  • vähenemistä verisuonten sävy;
  • poistamalla radionuklideja ja raskasmetallisuolat.

Lipidit
Lipids aikaan synteesi eniten hormonien vastaavan asianmukaisen toiminnan hermostoon.

Tanniinit
Nämä aineet kahvi saa sille ominaisen kirpeys.

Tanniinit, yhdistettynä orgaanisten happojen, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja vähentää glukoosin konsentraatio verenkiertoon.

Kuitu
Toiminta:

  • normalisoitumista suoliston mikrobisto;
  • poistaa ylimääräinen “paha” kolesteroli
  • stimuloiva luonnollinen laihtuminen;
  • lisääntynyt verenkierto alusten pienen lantion;
  • restaurointi virtsateiden;
  • normalisointiprosessiin ruoansulatusta,
  • helpotus allergisen reaktion,
  • tehostetun immuunijärjestelmää;
  • alentaa riskiä sairastua sydän- ja verisuonisairaudet,
  • estää syövän kehittymisen.

trigonelliini
trigonelliini prosessissa paahtamalla on hävitetty, on seurauksena, että riittävän suuri määrä nikotiinihappoa.

toiminta nikotiinihapon:

  • asianmukaiseksi kudosten kasvun,
  • parantaa rasva-aineenvaihduntaa,
  • rauhoittava hermoston;
  • edistää kehitystä mahalaukun mehua;
  • paineenalennus;
  • kehittämisen helpottamiseksi kuten hormonien kuten estrogeenin, progesteronin, testosteronin, insuliinin, tyroksiini ja kortisoni;
  • kasvusta nivelten liikkuvuutta;
  • normalisoinnin ruoansulatusta,
  • ylläpito optimaalista veren glukoosin;
  • aktivointia ja normalisoi aivojen toimintaa;
  • vasodilataatio;
  • normalisointia verenvirtausta,
  • parantamiseen maksan,
  • sääntelyä kolesterolin ja lipoproteiinin.

eteeriset öljyt
Toiminta:

  • säännellä verenkiertoelimistön;
  • poistaa tulehdusta;
  • pehmentää yskä;
  • lisätä expectoration liman keuhkoputkien;
  • vaikutuksia ei bakteerien;
  • parantaa toimintaa ruoansulatuskanavan.

Ominaisuudet raakakahvin

  • Rasvanpolttoa;
  • selluliittia;
  • tulehdusta;
  • antioksidantti;
  • tonic;
  • antifungaalista;
  • antiviraalista;
  • syöpä;
  • antispasmodic;
  • diureetti;
  • laksatiivinen;
  • decongestants.

vaikutus raakakahvin

Miten raakakahvin?

Kofeiini, joka pieninä määrinä sisältyy raakakahvin, paitsi säätelee, ja vahvistaa prosessit herätteen suoraan aivokuori. Tämä edistää ensinnäkin lisäävät psyykkistä ja fyysistä aktiivisuutta, ja toiseksi, kiihtyvyys kaikki metabolisia prosesseja elimistössä.

greenCoffeeExtract ZdSbdY Vihreä kahvi   mielipiteitä, hinta, mistä ostaa, apteekki, on se sen arvoista?Green Coffee>>>> > -50% < <<<<

Raakakahvi (koska läsnä nikotiinihapon) nopeuttaa aineenvaihduntaa, mikä lisää nopeutta rasvanpolttoa. Maissikasvit sisältävät runsaasti vitamiineja, aminohappoja ja kivennäisaineita, jotka auttavat ylläpitämään normaalin toiminnan kehossa.

bundnce gricuture ppe1 2 Vihreä kahvi   mielipiteitä, hinta, mistä ostaa, apteekki, on se sen arvoista? Raakakahvi vähentää tarvetta glukoosi on noin kaksi kertaa, säätäen ja verensokerin. Lopulta käyttäen raakakahvia, vähemmän tarvetta makeisia.

Yksi kiistattomia etuja raakakahvin on sen kyky tukahduttaa ruokahalua ja tylppä nälän tunteen (ja tiedämme, että ylensyönti johtaa usein hallitsemattoman painonnousua ja muodostumista liikaa rasvaa). Yksinkertaisesti sanottuna, raakakahvia painonlaskua ja estää rekrytointi ylimääräistä kiloa.

Merkittävää on myös se, että raakakahvin vähentää merkittävästi rasvavarastoja, niin joka kerta syömisen jälkeen ja kuluttaa Kuppi tätä juomaa laitos on etsiä ns täydentäviä energialähteitä, joista tulee ylimääräinen rasva. Tulos: tehokas rasvaa polttava elimistöön ilman synteettisiä huumeita, jotka on usein negatiivinen vaikutus kehoon ja toiminnan tietyille järjestelmille.

vihreä kahviuute alentaa verenpainetta, alentaa pitoisuus kolesterolia veressä (muistutetaan, että liian suuri määrä kolesteroli on usein pääsyy häiriöitä sydämessä). Siten säännöllinen kulutus raakakahvin on erinomainen ennaltaehkäisy erilaisten sydän- ja verisuonisairauksia.

tehokkuus raakakahvin

korkean tehokkuuden kaltaisen tuotteen raakakahvin, mikä johtui lähinnä sen ainutlaatuisen ravinnon ominaisuuksia.

Ensinnäkin, se sisältää luonnon antioksidantteja, edistää jakautuminen klustereita rasvasoluja. Jos perinteinen musta paahdettu kahvi auttaa hajottaa noin 14 prosenttia rasvaa, raakakahvia poistaa yli 45 prosenttia rasvaa. Johtopäätös: vihreä paahtamaton kahvi on 3 kertaa tehokkaampi hajoaa rasvaa verrattuna normaaliin kahvia. Lisäksi antioksidantit auttaa poistamaan vapaita radikaaleja.

Toiseksi aikana menettää ylimääräistä kiloa iho menettää kimmoisuutta ja tulee terve ja kaunis.

Kolmanneksi raakakahvia ei ole haitallista maltillisesti haittaa elimistössä, koska se sisältää pieniä määriä kofeiinia (se on tämä elementti, joka sisältyy kahvi on suurin uhka terveydelle liiallinen kulutus). Mutta kohtuullisesti kofeiini on hyötyä vain, koska kyllästää keholle energiaa tarvitaan ylläpitämään elinvoimaisuuden ja aktiivisuuden koko päivän.

Neljänneksi raakakahvin suotuisa vaikutus aivotoimintaan, mikä lisää tehokkuutta.

edut ja haitat

edut raakakahvin

1. Edistää rasvan palamista.
2. Aktivoi aineenvaihduntaa.
3. Tunne nälkää.
4. Vähentää ruokahalua.
5. Normalisoi sokeri- ja kolesterolin määrää veressä.
6. Poistaa jätettä ja myrkkyjä.
7. Estää ihon ikääntymistä.
8. Lievittää tulehdusta.
9. Suojaa UV-säteilyltä.
10. Auttaa parantamaan aineenvaihduntaa.
11. Parantaa verenkiertoa.
12. Normalisoi sydän-järjestelmä.
13. Normalisoi rauhaset sisäisen erityksen.
14. Parantaa muistia.
15. Säätelee ruoansulatuskanavan.
16. Parantaa mielialaa.
17. Vahvistaa luita ja lihaksia.
18. Normalisoi suoliston.
19. Stimuloi henkistä ja fyysistä aktiivisuutta.
20. Eliminoi päänsärky.
21. Parantaa toimintaa korkeamman hermoston.
22. Edistää kasvua ja vahvistaa hiusten.
23. Vähentää turvotusta erittyminen ylimääräisen nesteen.
24. Edistää jakautuminen sokerit ja estää glukoosin vereen, jolloin käytettäväksi diabeteksen hoidossa.
25. Ehkäisee verisuonten tukkeuman.

haittaa raakakahvista ​​h3> Kuten edellä, se on kofeiini on uhka terveydelle kunto sen liiallinen saanti. Haittoja, tämän aineen.

1. Systeeminen anto kofeiinia suurina annoksina (1000 mg päivässä tai enemmän) voi aiheuttaa hermosolujen ja lopulta johtaa riippuvuuteen.

oireita “kofeiini” riippuvuus:

Kun riippuvuutta tonic ominaisuuksia kahvi on vähitellen pienenee, jolloin halutun (tai aiemmin) vaikutus tarpeen lisätä tavanomainen annos .

>>>>  Eco Slim - arvosteluja, hinta, mistä ostaa, osta nyt

2. Pitkäaikainen stimulaatio hermoston kautta kahvi on syy, että keho on jatkuvasti kiihtynyt tilassa, ja näin ollen, hermosto kokee järjestelmällinen stressiä. Tällainen stressi ei vain kuluttaa hermosoluja ja häiritsee normaalia työtä kaikkien elimistön.

3. Kofeiinia suurina annoksina voi laukaista kehittäminen psykoosin, epilepsian, vainoharhaisuus ja perusteettomat aggressiota.

4. Kahvi stimuloi sydämen toimintaa, stimuloi vasomotorisia keskustaan ​​ja ucasa pulssi. Lisäksi kofeiini provosoi pientä verenpaineen nousua. Siksi suuria määriä kahvia (musta ja vihreä) ei suositella henkilöille joilla on korkea verenpaine ja iskemia.

Yleensä alkoholin vaaroista sydämelle riippuvainen seuraavista tekijöistä:

  • sydän- ja verisuonitaudit sekä perinnöllinen alttius niille;
  • paino;
  • väärä ruokavalio;
  • vähäinen liikunta.

5. Kahvi “aallot” ruumis kalsiumin, magnesiumin, kaliumin, natriumin, vitamiineja B1 ja B6, joka voi johtaa seuraaviin vakaviin kysymyksiin:
Johtopäätös: jopa raakakahvista tulisi nauttia kohtuudella!

Tyypit raakakahvin

Natural vihreä kahvipapujen

Nyt luonnollinen vihreä kahvipapujen tukku tulee pääasiassa sellaisista maista kuten Intia, Etiopia, Brasilia ja Kolumbia. Kasvavaan kysyntään tämän tuotteen kasvaa kahvin määrä mukana.

Green kahvipapujen voidaan toteuttaa monosort (eli kahvipapuja jotka kuuluvat samaan lajiin ja laatu sekä kerätään yksi istutus) tai sekoitettu muodossa, johon sekoittuminen eri luokkien valmistamaan tiettyä makua ja aromi juoman. Sekoitetaan usein raakakahvin sisältää enintään 13 lajikkeita, joiden sekoittaminen otetaan huomioon koko ja tiheys jyviä. Lisäksi on tärkeää, että jyvän kunnes sekoitusprosessia käsiteltiin samalla tavalla, muuten paisti on epätasainen.

Raaka raakakahvin sisältää enimmäismäärä ravintoaineita.

Raw (paahdettu) raakakahvi

jatkuva käyttö raaka kahvipapuja, jotka eivät ole läpikäyneet menettelyä paahtamalla, edistää vakaan laihtuminen johtuu sisällön pavut klorogeenihapon, se hävitetään paahtamisen aikana. Tämä aine hajoaa rasvojen suolistossa, estäen niiden imeytymistä vereen.

Pasuttamattomat kahvi on korkein (Premium), ensimmäisen ja toisen laatuja. Mukaan EurOpen standardeja sovelletaan myyntiin vain viljaa Premium. Mutta amerikkalainen (ja maailmanlaajuisia) standardit valitun luokan Specialty (Specialty), jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Se on kahvi valmistetaan lajikkeista Specialty tänään tarjoillaan kahviloissa ja ravintoloissa.

Tavallinen paahdettu raakakahvista ​​h3> Green kahvipavut, kulunut lämpökäsittely, menettäisi erityisen parantavia ominaisuuksia, koska paahtamisprosessissa jotkut sisältämien aineiden hedelmiin, muunnetaan muille. Esimerkiksi, kun paahto jakamisen klorogeenihappo, jonka sisältö on arvostettu ja vihreä kahvi.

Mutta paahdettu kahvi on monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Tärkeintä on paistaa jyvät, koska aste doneness ei vaikuta ainoastaan ​​maut juoman, ja Ravinteiden siihen.

Kotona on terminen kontakti menetelmää viljan käsittely (paistaminen pannulla tai uunissa). Haittana tässä menetelmässä on, että maallikko on vaikea määritellä valmius tuotteen: niin, puolivälissä siemenet on paahdettu, kun taas ulko-osa ei pitäisi polttaa.

Ground raakakahvin jauhe

Jauhettu (tai maa) raakakahvi voi ostaa valmiissa muodossa ja voi jauhaa itse. Saatu jauhe voidaan valmistaa suosikki juoma ja voidaan sisällyttää koostumukseen selluliittia, puhdistus ja regenerointi kosmetiikka.

valmistamiseksi kahvijuoman 2 tl jauhetta kaada lasi kiehuvaa vettä ja vasemmalle hautua 5 minuuttia (jos halutaan, ennen käyttöä, valua).

Liukoinen rakeistettu Vihreä kahvi

Rakeistettu kahvi on tuotettu jauheesta läpi prosessin sumutuskuivaamalla avulla aggregaatiota, jossa jauhe on kostutettu rakeiden muodostamiseksi. Seuraavaksi kahvijauhetta voimakkaan höyryn muuttuu pieniksi möhkäleitä pellettejä.

Tärkeää! Voimakas paine muuttaa molekyylirakennetta ja viljaa, niin että edulliset ominaisuudet vihreä kahvi paljon paremman.

Pakastekuivatut vihreä kahvi

Pakastekuivattu kahvi, joka tunnetaan myös nimellä friisi Dryden, valmistaja “pakastekuivaus”. Kun valmistetaan tämän tyyppinen liukoinen kahvi uute olla pakastettujen hyvin alhaisissa lämpötiloissa, mikä puolestaan ​​aiheuttaa jään kahvia agglomeraatin, joista tyhjiön avulla, korkea lämpötila, ja pakokaasujen poistaa kaikki ylimääräinen neste. Sitten melkein kuiva kahvi monoliitti on jaettu tiheä ja homogeeninen kiteitä ja pyramidit.

Tällainen kallis tuotantoteknologian kylmäkuivattua raakakahvin, joka muuttaa juoman maku ja tuoksu, joka on lähimpänä luonnollista, johti sen korkea hinta.

Käyttöohjeet raakakahvin

Miten jauhaa raakakahvia?

hionta pavut on yksi tärkeimmistä vaiheista valmistelun kahvia, kuten vihreillä. Jauhettua kahvipavuista voimakas maku tunnistaminen ja valinta tuoksu eteerisiä öljyjä. Niin, sitä hienompi hionta suurempi kosketuspinta-ala välillä veden ja kahvin, ja tämä suhde vaikuttaa uuttonopeuksien.

On huomattava, että raaka vihreät kahvipavut on suuri kovuus ja tiheys, siis jauhaa niitä tavallisella keittiö mylly on erittäin vaikeaa. Tästä syystä sijaan sähköinen kahvimylly on suositeltavaa käyttää pientä tehtaan suunniteltu manuaalinen hionta. Heidän tärkein ero Sähkömalleissa on, että koska alhainen nopeus kahvipapujen olla lämmitetty ja siksi mauttomaksi, aromi ja hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tärkeää! Raakakahvi hiotaan melko karkeasti (koko hiotun jyvät tulee olla noin 1,5 x 1 mm). Helpottaa prosessia jauhaa, esiliotus- viljasta kylmässä vedessä.

Koska kiinnittimet manuaalista hionta, voit käyttää manuaalista lihamylly, kova ja jäykkä teriä voi jauhaa kiinteä jyvän raakakahvin.

Haluatko paista?

Roasting raakakahvin parantaa aromin ominaisuuksia juomaa, vähentää kofeiinia ja myös mukava hiontaa jyviä.

Jos vihreä kahvi käytetään tonic ja korjaustoimenpiteitä laihtuminen, jyvät kuivataan vain hieman kuivalla pannulla. On tärkeää estää värin muuttumista rakeita ja ulkonäkö hajuja.

lisäksi hiukan kuivattu vihreä kahvi on paljon helpompi jauhaa. Kun se sisältää pieniä määriä kofeiinia ja tallennetaan enimmäismäärä ravintoaineita ja klorogeenihappo, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja on monia muita ominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä kehon.

Jos prioriteetti on maku laadun kahvipapuja paahdetaan ennen kuin ne ovat saaneet vaaleanruskea 15 minuuttia kuivalla pannulla.

Miten paahtaa raakakahvia?

Vihreät kahvipavut paahdetaan periaatteeseen auringonkukansiemeniä tai maapähkinöitä pannulla (uunissa on parempi olla paista, koska tässä tapauksessa vilja on ongelmallista sekoittaa, ja näin ollen raaka-aine on epätasaisesti ruskistunut).

paahtaminen kahvipapujen on suositeltavaa käyttää valurauta astioita, jotka on valmiiksi lämmitetty. On toivottavaa kohdentaa erillinen paistinpannu, koska kahvi on taipumus helposti omaksua kaikki hajut.

Joten, pohjassa esilämmitetty paistinpannu kaada viljan yhteen (enintään kaksi) kerros. Aloittaa prosessin ruoanlaitto miedolla lämmöllä, jonka intensiteetti vähitellen olisi lisättävä (mutta liikaa tulta ei voi tehdä, koska se voi aiheuttaa viljan nopeasti polttaa ja tullut katkera). Paahdon aikana, jonka kesto on 5-15 minuuttia (riippuu tarkoitus käyttää raakakahvin ja henkilökohtaisen maun mieltymykset), viljaa pomeshivayte jatkuvasti puisella lastalla. Pitempiä paahtamalla viljan hankkii rikkaan ruskean sävyn ja makua, kofeiinipitoisuus niihin lisääntyy huomattavasti.

>>>>  Vihreä kahvi - mielipiteitä, kommentteja, hinta, miten se toimii?

vaihe paahtamisen kahvipapujen
1. Osto jyvät vaalenkeltaisten sävyn ja ruohoinen tuoksu.
2. Vapauttamista papu vettä, mikä kahvi alkaa “savu”.
3. Syntyminen “ensimmäinen Bang”, joka osoittaa, että pasutus on tullut sen aktiivisen vaiheen. Tässä vaiheessa sokeri ainesosa jyviä, alkaisivat karamellisoitua, niin kuin vesi haihtuu, ja niiden rakenne hajoaa. Yhteenveto: eteeriset öljyt siemenistä ulos. Ilmestymisen jälkeen “ensimmäinen halkeama” voit suorittaa paahto milloin tahansa (se kaikki riippuu makuun mieltymykset).
4. Jatkuminen Karamellisoitumisen ja vapautumisen papu öljyt. Vaikka pavut alkavat kasvaa kooltaan ja tummentaa.
5. Syntyminen “toinen crack”, joka on sen intensiteetti on paljon huonompi kuin ensimmäinen. Tässä vaiheessa paahtamalla pieniä papu voi “lentää” ulos paistinpannu, joten ole varovainen ja suojata silmäsi putoamisen hiukkasista.
6. Poistaminen paahdetun kahvin lämmöstä. On muistettava, että tuote jonkin aikaa “walk”, koska sen omat lämpötilaan. Siksi fanit heikko kahvinpaahtimo suositellaan sammuttaa liesi etukäteen.

On tärkeää välttää hyvin tumma paahto, mukana ulkonäkö jyvien tiheä ja kitkerä höyry (se, että tässä vaiheessa on täydellinen palaminen sokeria ja tuhoutuminen raerakenteen, jolloin juoma on huono ja katkerasta).

Kun kahvi on “päästä”, se pitäisi kaada kulhoon, peitä paksulle paperille ja jättää vähintään kuusi tuntia jäähdytys- ja poistamalla ylimääräistä hiilidioksidia, joka paperin avulla nastat, voit tehdä muutamia pieniä reikiä.

Kylmä kahvi puhdistuu ulkokuori ja kentällä.

Tärkeää! Kun maa juuri paahdettuja kahvipapuja hankkii hapan maku ja katkeruutta.

kahvi säilytetty suljetussa astiassa pimeässä ja kuivassa paikassa.

Tärkeää! Paistamisen kahvipavut hyväksyttävää öljyn käyttöön.

Miten hautua?

Brew raakakahvia voidaan käyttää kahvipannu, turkkilaiset, Ranskan lehdistössä, percolators, espressokeittimet.

valmistelu raakakahvin kahvipannu
potti on täynnä vettä ja laittaa palamaan. Kun veden lämpötila nousee 90-95 astetta (eli veden alkaa kiehua), potin poistetaan lämpöä, ja lisää sitten kahvia karkea tai keskipitkällä jauhaa. Juomaa on jäljellä maseraation varten 3-5 minuuttia, sitten se kaadettiin esilämmitetyssä Cup (haluttaessa kahvi voidaan kireät).

valmistus vihreä Turkin kahvia cezve
Turk kylmällä vedellä, laittaa tuleen ja kuumennettiin (mutta ei siihen pisteeseen kiehuvaa vettä). Sitten Turkuun, lisätä 2-3 tl kahvia, hienoksi jauhettua ja keitetään hitaasti palon. Vaikka kahvi poistetaan lämpöä, kun näet vaahto. Jälkeen vaahto laskeutuu, Turk lähetetään jälleen liesi. Tällainen manipulaatio tehdään 3-4 kertaa, jonka jälkeen juoma sekoitetaan ja kaadetaan kupit, joka on esilämmitetty kuumalla vedellä.

valmistelu raakakahvin käyttäen Ranskan lehdistössä
1. Osa lasin Ranskan lehdistössä kuumennetaan kuumalla vedellä, jonka jälkeen sulautuu säiliöön, jossa jauhetun kahvin, karkea maa (kahvi keski- tai hieno jauhaa tulee, ensimmäinen, tihkua suodattimen läpi, ja toiseksi, vaikeampi työntää paina) .
2. Kahvi kaada kuumaa vettä ja sekoitettiin.
3. Ranskan lehdistössä kannella, mutta suodatin ole puristettu ajaksi 3-5 minuuttia (riippuu siitä, millaisia ​​linnoituksen Haluat saada output).
4. Sauva hitaasti liikkeelle, jättämällä pois suodatin.
5. Erillään kahvinporot, neste kaadetaan esilämmitettyyn kupit.

Kaikki mahdolliset yksinkertaisesti kun käytät kahvinkeitin tai kahvinkeitin, jossa kaikki prosessit on automatisoitu. Jokainen voi valita parhaiten optimaalinen variantti hinta, laatu, laajuus ja valmistusmenetelmiä juomaa.

Annostus

Tutkimusten mukaan optimaalisen annoksen raakakahvin, on yksi tai kaksi kupillista päivässä (tai 10 g). Kun otetaan vihreä kahvipapujen uute annosta alennetaan 0,8 g päivässä (tai kaksi pussia), kuten ote ei sisällä painolastia aineita.

Kurssi

Kurssi raakakahvia on yksilöllistä, ja riippuu ominaisuuksista rakastaja juoman ja hänen terveydentilansa. Jos vihreä kahvi on otettu, jotta päästään eroon yli puntaa, kesto sen käyttö riippuu tavoitteista – eli kuinka monta ylimääräistä kiloa sinun täytyy menettää.

Miten juoda raakakahvia?

Raakakahvi olisi juonut lisäämättä sokeria, 15 minuuttia ennen tai puoli tuntia ruokailun jälkeen.

Muista, että samanaikaisen kahvin kulutus alkoholin ja tupakan lisää kolesterolin määrää veressä. Paitsi raakakahvin (vaikkakin vähemmässä määrin kuin musta) tehostaa vaikutusta tupakan ja alkoholin.

Koska kofeiinia auttaa pestä pois kehosta tällaisten aineiden kuten kalsiumia, ystäville tämä juoma on suositeltavaa (kompensoimaan sen vaikutukset) sisällyttää ruokavalioosi juustoa, juustoa, maitotuotteita ja kalaa.

Lopuksi liiallinen kulutus kahvia vähentää nesteen kehosta. Tästä syystä ne, jotka juoda suuria määriä kahvia, on suositeltavaa juoda noin 1,5-2 litraa vettä päivässä.

Vasta ​​H2> rajoittavat tai kokonaan sulkea pois ruokavaliosta raakakahvia, suositellaan seuraavissa tapauksissa:

  • Herkkyys kofeiinia: stimuloiva vaikutus tämän aineen lisää ahdistusta, ahdistusta ja ärtyisyyttä ja päänsärkyä.
  • Unihäiriöt: kofeiinia tonic on voimassa 3-8 tuntia (jos käytetään raakakahvin tämä vaikutus pienenee merkittävästi).
  • Problems with the gastrointestinal tract: in some cases, caffeine can act on the stomach irritant, especially if you have irritable bowel syndrome or ulcers.
  • Hypertension.
  • Increased nervous excitability.
  • Lactation.

With caution green coffee should be taken by pregnant, the question on expediency of reception and dosage of the drink is decided by the doctor.

And of course, coffee (even green) should not be given to children who have this product can trigger the development of conditions such as:

  • enuresis;
  • involuntary twitching of the eyelids;
  • constant anxiety;
  • mood swings;
  • tearfulness;
  • aggressiveness.

Side effects green coffee

Green coffee consumed in large doses, can cause such disorders:

It is extremely important to control the intake of coffee and to remember that everything is good in moderation.

Tuulikki Tuomioja
Tietoa Tuulikki Tuomioja 24 Articles
On helppo tutustua avoimeen henkilöön kuten Tuulikki Tuomioja , mutta ehkä tärkeintä on, että hän on järkevä ja rauhallinen. Tietenkin hän on myös intohimoinen, herkkä ja kärsivällinen, mutta tavallaan he ovat pienempiä piirteitä, ja he ovat myös häiritseviä käyttäytymismalleja. hänen järkevä ajattelu, vaikka hän on usein adore varten. Ystävät luottavat usein siihen, että he ja hänen rohkeat luontoansa tarvitsevat tukea. Kukaan ei ole täydellinen tietenkin ja Tuulikilla on runsaasti sadepäiviä. hänen loukkaava luonne ja provosoiva luonne voivat aiheuttaa asioita lämpenemään usein henkilökohtaisella tasolla. Onneksi hänen rauhallinen luonne loistaa kirkkaammaksi useimmilla päivillä