Vitaelife Pharma Omega 3 – miten se toimii, mielipiteitä, hinta

Tämän päivän artikkeli on kokonaan omistettu rasvoja, nimittäin monityydyttymättömiä omega-3. Hyödyt omega-3 rasvahappoja on toistuvasti osoittautunut paljon artikkeleita tästä aiheesta, mutta haluan välittää teille, rakkaat lukijat, tärkeyttä kulutus näiden happojen oikea määrä JOKA PÄIVÄ! Tänään aion kertoa miksi se on hyödyllistä ottaa omega-3 miten valita omega-3 rasvahappoja kapseleissa, miksi niiden on otettava joka päivä ja paljon muuta , joten huilata – alamme!

Mikä on omega-3?

Monityydyttymättömät rasvahapot omega-3 (PUFA omega-3) – kolme rasvahappoa: dokozagexaenova happoa (DHA), eikosapentaeenihappoa (EPA) ja alfa-linoleenihappo kasviperäiset (ALA). Nämä kolme hapot ovat välttämättömiä ihmisen elimistöön, erityisesti ALK, koska teoriassa EPA ja DHA voidaan syntetisoida ALA, mutta henkilö pitäisi olla täysin terve, ja hänen pitäisi olla pulaa muiden ravintoaineiden elin, joka nykyään on lähes mahdotonta. Jos tämä synteesi tapahtuu vain 0,1-5% ALA muunnetaan EPA ja DHA, ja se on hyvin, hyvin vähän. Tästä syystä uskotaan, että kaikki 3 rasvahappoja omega-3 ovat välttämättömiä ihmisen ja elintärkeää! Mutta tänään kiinnittää enemmän huomiota kahteen kolmesta rasvahappojen – dokosaheksaeeni ja eikosapentaeenihappo happoja, jotka ovat vastuussa monet prosessit ihmiskehossa.

omega-3-rasvahappoja

 1. Omega-3 kasviperäistä (ALA): flaxseeds, Pellavansiemenöljy, camelinaöljyä, saksanpähkinät, kaura alkio, soijapavut, tofu, pinaatti.

 1. Omega-3 eläinperäiset (DHA ja EPA): rasvainen kala (lohi, makrilli, sardiini, makrilli), tonnikalasäilykkeiden, keltuaiset kotimaan kanoja (munat kanoja kasvatetaan tehtaan tiloilla, sisältö omega-3 merkityksetön ).
 1. Omega-3 kapseleissa

 TÄRKEÄÄ!

Kasvi omega-3-rasvahappoja sisältävät suuremman alfa-linolihappoa ja eivät sisältävät DHA: ta ja EPA, joten on tärkeää saada omega-3 kasvi- lähteistä, ja eläimistä, koska omega-3 sisälsi vuonna pellavaöljy, voi korvata omega-3 kalaöljystä. h4>

koot päivittäin annosta alkua oikea määrä omega-3

Tässä on luettelo näistä elintarvikkeista sinun pitäisi kuluttaa päivittäin. Poikkeuksena on rasvainen kala, heidän täytyy syödä 4-5 kertaa viikossa.

 • Pähkinät (saksanpähkinät, mantelit) – 30-35 g
 • Pellava / camelinaöljyä – 1 rkl tai 1 tl pellavansiemenet.

Öljy voit joko vain juoda tai juoda ja välittömästi juoda vettä tai syödä sitä siivu mustaa leipää.

Pellavan siemenet voidaan kuluttaa seuraavilla tavoilla:

 1. Chew suussa ja niellä kokonaisena! Siemen itsessään on kova kuori ja sisältää liukenematonta kuitua, joka kulkee alueen kautta koko maha-suolikanavan, hitaan vatsan seinämän useista jätteen ja sivutuotteiden ruoansulatus, ja sulamaton ulos kehosta. Polku nämä siemenet pysyä vatsa on melko lyhyt, joten elin ei yksinkertaisesti ole aikaa opetella se sisälsi terveellisiä omega-3 rasvahappoja.
 2. jauhaa kahvimylly, liueta veteen ja juoda sitä. Vuonna perimortem kunnossa ympäri omega-3 metaboloituu elimistössä.
 • Rasvainen kala – 100-120 g (4-5 kertaa viikossa)
 • Omega-3 kapselia 1-1. 5 g päivässä.

Jos jokin edellä mainituista tuotteista olet kuluttaa päivittäinen annos omega-3-kapselit on lisääntynyt 1,5-2 kertaa.

Päivittäinen määrä omega-3-rasvahappojen

Päivittäinen omega-3 riippuu sukupuolesta, terveydentilasta, ravitsemuksen ja elämäntapojen.

 • ehkäisyssä erilaisten sairauksien ja vahvistaa immuunijärjestelmää tarpeeksi ottamaan 1-1. 5 g omega-3 päivässä, jaettuna 2-3 annokseen.
 • urheilijoille ja osallistuu aktiivisesti kunto (3-5 kertaa viikossa) annosta nostetaan 2 g, jaettuna 2-3 annokseen.
 • Jos tavoitteena on lihaksen rakennuksen, sitten päivittäinen määrä on 2-3 g, jaettuna 2-3 annokseen.
 • Niille, jotka laihtua, päivittäinen saanti 3-3. 5 g, jaettuna 2-3 annokseen.
 • kärsivien sydän- ja verisuonitaudit, päivittäinen omega-3 – 1,5-2 g jaettuna 2-3 annokseen.

Jos käytät omega-3 kapselit elintarvikelisäaineena elintarvikkeiden, että suhde 700: 1000 mg päivässä (DHA: EPA, vastaavasti), plus, oman ruokavalion tulisi sisältää 4-5 kalaruokia viikossa 100-120 g (noin 8-10 g omega-3-rasvahappoja). On käynyt ilmi, että jos syöt kalaa ja ottaa omega-3 kapselia (take 2 kapselia Solgar annoksella 950), sitten viikon saat keskimäärin 20 grammaa välttämättömiä rasvahappoja omega-3.

Jos et käytä mitään ruokaa omega-3 (älä juo pellava / camelinaöljyä, eivät syö rasvaista kalaa, pähkinöitä, jne), päivittäinen annos omega-3 kapselit on vastattava mukaan oman elämänrytmi (1,5-3,5 g).

Nyt voimme miettiä suoraan kysymykseen, Mitä hyötyä omega-3-rasvahappoja ihmiskehoon?

Edut Omega-3

Aivot

harmaa asia aivoissa on 60% rasvaa, ja suuremmassa määrin aivoihin on omega-3-rasvahappoja, koska ne ovat osa solukalvojen ja auttaa siirtämään hermoimpulssien yhdestä solusta toiseen, mikä tekee prosessista ja ulkoa, varastointi ja muistaa halutun tiedon paljon paremmin ja nopeammin. Hyödyt omega 3 Ihmisen aivot on yksinkertaisesti valtava, ja syystäkin.

Jos laitos on pulaa omega-3-rasvahappoja, niin on koostumuksen muutos solukalvojen, aivot käyttää sen sijaan, että EPA: n ja DHA: ta vähemmän edullinen rasvan lähteitä (omega-6 tai TRANS-rasvat, popadanie roskaa elintarvikkeisiin). Nämä rasvat ovat kykene suorittamaan sama toiminto ja antaa aivosolujen hyödyllisiä ominaisuuksia, ja tästä syystä “false” solut muuttuvat käyttökelvottomiksi. Kun keho on tunnistettu on tarpeeton ja hyödytön soluja, se alkaa käsitellä niiden hävittämisen. Ajan myötä tämä menetys tekee näkyi muodossa alemman henkisen ja kognitiivisia kykyjä sekä sen kykyä nopeasti ratkaista tehtäviä asettaa heidän eteensä.

Jo pitkään on todistettu, että jos odottava äiti, ollaan raskaana, ei saa tarpeeksi näitä rasvahappoja, vauva syntyy usein joko jälkeenjäänyt, tai hänen henkinen kehitys on hyvin kaukana samanikäisen lapsen. Siksi kaikki raskaana olevat naiset ja imettävät äidit LOPULLINEN täytyy ottaa omega-3-rasvahappojen normaalia sikiön kehitykselle ja lapsi.

Vision

korkea EPA- ja DHA: n silmän verkkokalvolla todistaa tarpeen omega-3-rasvahappoja päivässä. Joten, jos haluat tallentaa näön, varsinkin jos sinulla on jo näköhäiriöitä, sinun tarvitsee vain ostaa Supplement omega-3 kapselit ja lisätä kulutusta sisältävien elintarvikkeiden näitä rasvahappoja.

Sydänverisuonijärjestelmä

Käytä omega-3 verenkiertoelimistön:

 • omega-3 vähentää taso huono kolesteroli ja triglyseridit, jolloin veri vähemmän viskoosi, mikä vähentää todennäköisyyttä verihyytymiä, sydänkohtaus, aivohalvaus,
 • vahvistaa seinät verisuonten ja lisätä niiden joustavuus, parantaa läpäisevyyttä;
 • alentaa verenpainetta.

Hermoston

EPA vaikuttaa tuotantoon serotoniinin, joka auttaa henkilöä pääsemään eroon masennuksesta ja hurmioituneille valtion.

Aineenvaihdunta ja laihtuminen

 • päivittäinen kulutus omega-3 vähentää adiposis on ja lisää rasvanpolttoa 15%.
 • On kiihtyvyys aineenvaihduntaa.
 • lisää insuliiniherkkyyttä hidastamalla kulkua aterialisäannos ruoansulatuskanavassa, ja tämä puolestaan ​​tekee rinnastaminen hiilihydraatteja hitaammin, ei aiheuta jyrkkä nousu verensokeri.
 • Parantaa lipidien kuljetuksessa verenkierron kautta paikkoihin niiden palamisen.
 • Omega-3 kykenee estämään synteesin huono prostaglandiinien E2, joka on muodostettu omega-6-rasvahappoja. Nämä prostaglandiinit estävät prosessin lipolyysiä ja lisätä hapettumisen prosesseja elimistössä. Yhdessä tämän omega-3 hyvä tiivistetään prostaglandiinianalo- E3, jotka toimivat täsmälleen päinvastainen: ne vähentävät lihaskipua harjoituksen jälkeen, ylläpitää lihasmassaa ja myös nopeuttaa hyödyntämistä rasva.

sarja lihasmassan

kalaöljy, erityisesti EPA ja DHA, vaikuttaa proteiinien synteesiin lihaskudoksen ja myös solujen kasvun.

EPA ja DHA ovat osa solukalvojen, ja kun henkilö on aktiivisesti kuntosalilla rakentaa lihasmassaa, että hän tarvitsi elementit, rakentaa lihakset niin juuri omega – 3 rasvahappoja, ja nämä ovat lohkoja, joista voit rakentaa lisää lihaksen kehosta.

immuniteetti

Luultavasti yksi tärkeimmistä syistä miksi se on hyödyllistä ottaa omega-3-rasvahappoja , niin se on immuunivahvistusta! Omega-3 on ainutlaatuinen aine, joka sallii ei vain normalisoida painetta olla järkevä, laihtua tai rakentaa lihas, mutta on täysin terve 7 päivää viikossa ja 365 päivää vuodessa! En liioittele! Ainutlaatuinen Antioksidanttiominaisuuksia omega 3 auttaa ihmisiä, usein sairastui vilustuminen, allergiat, astma, ihotaudit jne selviytymään sairauksistaan ​​paljon nopeammin, ja useimmissa tapauksissa jopa estää merkkejä näistä sairauksista.

käyttö PUFA omega-3 on hyvä ehkäisy onkologisten tautien, kuten erektio syöpä, rintasyöpä, syöpä maha-suolikanavan ja.

säännöllinen liikunta käyttöön omega-3 on välttämätöntä, koska nämä rasvahapot torjumaan toiminta vapaita radikaaleja, jotka ovat muodostuneet aerobinen istuntoja ja sydän liikuntaa (pyöräily, juoksu, uinti, luokat askel aerobic, tanssi, koulutusta koskevat periaate HIIT, jne.).

 Viitteenä

Vapaat radikaalit ovat puutteellisia happi molekyylit, joissa on yksi pariton elektroni, nämä solut pyrkivät ottamaan puuttuvat elektroni muita terveellisiä molekyyleistä. Kun tämä prosessi on saamassa massa, suurin osa soluista kehossa muuttuu epävakaaksi ja epätäydellinen, jolloin solut lakkaavat suoritettava tehtävänsä ja menettävät yhteyden toisiinsa, mikä johtaa häiriöitä normaaliin biokemiallisten prosessien koko kehon ja nopeuttaa vanhenemista.

edut omega-3-rasvahappoja on suojella elimistöä haitallisilta vaikutuksilta vapaiden radikaalien. Joten, jos viettää paljon aikaa sydän koneita, haluavat tanssia useita tunteja päivässä, sinun Supplement No. 1 on vastattava, että omega-3-rasvahappoja.

Ja monityydyttymättömiä omega-3 lisää kestävyyttä, nostaa yleisen sävy kehon ja parantaa kalsiumin imeytymistä ja magnesiumin puutetta, joka on usein todettu urheilijoille.

Hormonit

 • Omega-3-rasvahapot eikosanoideille synteettisesti hormoneja, jotka ovat vastuussa tukahduttamista tulehdusreaktioita sekä tehtäviensä hoitamisesta, kaikki kehon solut.
 • Omega-3 ohjaus tuotantoa riittävästi miesten ja naisten sukupuolihormonit vastuussa lisääntymiskyky, sekä miehiä että naisia.
 • eritystä estämään kortisoli, vastuussa paitsi huonolla tuulella, mutta lihasten rappeutumisesta.

Nivelet

 • Omega-3 lievittää tulehdusta nivelissä.
 • ehkäisee tuhoa ja kulumista rustoa.
 • Parantaa nivelten liikkuvuutta.

No, jossa hyödyllisiä ominaisuuksia omega-3 tajunnut, ja nyt epäilemättä, toivottavasti te ei ole tarvetta saada omega-3 ylimääräisenä voimanlähde ja energiaa sinulle ja elin.

Valitettavasti vain ruokaa saada ja omaksua oikean määrän omega-3 ei ole aina mahdollista, ja rehellisesti sanottuna, se on lähes mahdotonta tehdä. Siksi saanti omega-3 kapselia on hyvä mahdollisuus auttaa kehomme saada oikea määrä näitä rasvahappoja päivittäin ilman päänsärkyä liittyy löytää ympäristöystävällisiä lohta tai Steelhead joka ei sisältänyt antibiootteja, hormonotherapy lääkkeet, torjunta-aineet jne nyt olemme vähitellen siirtymässä tärkein kysymys: miten valita omega-3 kapseleissa, jotta ei törmätä väärennettyjä tai huonolaatuisten tuotteiden?

Miten valita omega-3?

Jotta valita oikea omega-3 rasvahappo kapseli, kannattaa ensin tutkia huolellisesti kasvot ja kääntöpuolelle paketin, jossa kirjoitetaan yleensä koostumus ja sisältö rasvahappojen yhdessä kapselissa . Mutta sitä ennen kannattaa kiinnittää huomiota toiseen hyvin tärkeä askel on osto tätä hienoa täydennysosa.

ostopaikkaan

Kun kirjoitin artikkelin vitamiini- ja kivennäisaineet urheiluun, puhuin siitä, että kaikki vitamiinit ja vitaminno kivennäisaineet ei kannata ostaa apteekeista kaupunkia. En kannata perinteisen lääketieteen tai homeopatia, vaan ohjaavat niiden omiin havaintoihin, kokemuksia ja niiden koostumus lääkkeiden vitamiinit.

Tietoja omega-3 yritysten Doppelgerts Kerroin jo aiemmin mainitussa artikkelissa, mutta se oli vain kukkia, marjoja, näin vain pari viikkoa sitten, kun yksi hänen luentoja ravitsemuksesta teimme kokeilun aikana apteekki omega -3. Valitettavasti yritys en muista, se ei ole niin tärkeää, koska sen jälkeen, mitä näin en koskaan osta mitään vitamiineja apteekissa ja yritätte taivutella.

Olennaista kokeen:

Kesti kaksi yritystä omega-3-rasvahapot: yksi oli peräisin Ukrainasta (näyte nro 1) ja toinen amerikkalainen yhtiö Amway “NUTRILITE Omega-3” (näyte nro 2). Ja otti kaksi pala tavallista vaahtoa. Sitten neula lävistää nämä kaksi kapselia, sisältö kaadettiin kappaletta vaahtomuovia ja alkoi katsella. Mitä alkoi tapahtua vaahdolla, joka kaadetaan näytteen nro 1, olin vain järkyttynyt! Jotta olisi ymmärrettävissä, olen liittänyt kuva:

Kuten nähdään kuvasta, apteekki omega-3 on täysin liuennut vaahto yhden minuutin ajan, näyte nro 2 (omega-3 Amway) ja annetaan valua pala vaahtoa aiheuttamatta reaktioita hänen osa.

vain kuvitella, mitä olisi kapselissa (hetkeksi – vitamiinit paremman terveyden!), Joten hän pystyi sulattamaan pala vaahtoa ??? Nyt kuvitella, mitä tapahtuu seinien meidän vatsaan kun nämä omega-3 joutuu kehomme …? Mielestäni ei ole hyvä. Millaisia ​​etuja nämä lisäykset, sitten voimme puhua?

Tämä harmittomalta ensi silmäyksellä, kokeen jälleen kerran osoittanut minulle, että apteekkien vitamiini ei ole sellainen turha lisäksi ne voivat myös vahingoittaa! Siksi suosittelemme osto omega-3-rasvahapot joko luontaistuotemyymälän ja vain todennettu yrityksiä tai järjestystä virallisia sivustoja yritysten kuten NSP Amway ja solgar.

Anna mennä. Miten valita omega-3 olla varma laadun osto?

Kun ostopaikkaan on tunnistettu, seuraava vaihe on hyvän laadun omega-3.

Mikä on louhittu?

Todennäköisesti olet kuullut, että omega-3-vitamiini, kuten kalaöljy, uutetaan kalasta. Siksi hän on arvostettu niin pitkälle, koska eläin omega-3 mukaan Australian tutkimuksissa on parempi imeytyminen ja cardioprotective vaikutus verrattuna omega-3 kasviperäistä.

sisältö omega-3 kalojen ja äyriäisten h4>

Mutta saada omega-3 kaloista – tämä ei tarkoita nousta laadukkaita ja hyödyllinen lisä. On useita tärkeitä sääntöjä, joita sinun pitäisi etsiä valitessaan omega-3:

1. Omega-3 tulee tapahtua vain lihaskudosta korkealaatuisesta kalalajien , kuten lohi, taimen, lohi, silli jne nämä kalat sisältää eniten omega-3-rasvahappoja, jotka ovat tarvitaan ihmisen elimistöön. Jos lisäys omega-3 että aiot ostaa, se sanoo “erotettu kalanmaksaöljy”, sitten missään tapauksessa älä osta sitä.

Se, että maksa on suodatin elin, kuten ihmisen ja kalan, joka suojaa kehoa tahansa infektio. Maksan kautta ja viivästyvät kaikki loukkuun toksiineja, myrkkyjä, antibiootteja ja muita vaarallisia vieraita aineita, jotka mahdollisesti uhkaavat koko kehoon. Juuri tästä syystä en suosittele ostamista marketeissa ja maksan valmistella itseäsi ja rakkaansa ja vielä ostaa Supplement omega-3, joka on saatu kyseisen laitoksen. Näin ollen, yhdessä hyödyllisiä omega-3, joka on siellä ei ole liian paljon vasemmalle, saat koko spektrin syötetään kalat hormonien ja lääkeaineiden.

2. Toinen tärkeä edellytys on paikka jalostukseen näiden kalojen . Jos kalat kasvatetaan suljetussa tiloja, joissa ei ole pääsyä juokseva vesi, jossa kalat päivittäin syötetään synteettinen rehun antibiooteilla ja hormonit, kuten kala ei voi olla käyttökelpoinen omega-3-rasvahappojen! Jokainen solu hänen elin kyllästetty näitä haitallisia aineita, jotka yhdessä omega-3 PUFA saavat ihmiskehossa. Siksi valita laadun omega-3 Supplement, sinun täytyy katsoa pakkauksen todettiin: “puhdistettu”, “puhdistettu” tai, jos teksti on kirjoitettu Englanti, “puhdistettu”. Tämä tarkoittaa, että kaikki monityydyttymättömiä rasvahappoja sisältyy tähän Supplement, täydellinen puhdistus epäpuhtauksien ja elohopeaa ja muita haitallisia myrkyllisiä aineita, jotka kalat imevät aikana sen normaalin toiminnan myös luonnossa.

3. Ja kolmas tärkeä edellytys, joka sinun täytyy kiinnittää huomiota valittaessa omega-3 EPA- ja DHA lisäosassa . Se on kaikki hyvin yksinkertainen – sinun täytyy valita ne sisältäviä ravintolisiä enimmäismäärä näitä rasvahappoja. Liian vähän EPA ja DHA viittaa siihen, että sisältö loppuu hyvin nopeasti, jos olet kiinni optimaalinen päivittäinen normien kulutuksen DHA ja EPA, ja 2 viikkoa sinun täytyy ostaa tämän Supplement. Ja jos teet tavallista aritmeettinen ja laskea, kuinka monta voit käyttää rahaa ostaa omega – 3 alhainen EPA- ja DHA, juominen 6-10 kapselia päivässä, sinun tulee ymmärtää, että ostaa paketin joka sisältää suurimman pitoisuuden näiden hapot, ainakin maksaa 3 kertaa halvempaa.

optimaalinen päivittäinen annos DHA: ta ja EPA:

DHA ehkäisemiseksi 700 mg / vrk; erilaisissa sairauksissa, laihtuminen, heikko immuunijärjestelmä, annosta lisätään 2 kertaa.

EPA – ehkäisy 1000 mg / päivä; erilaisissa sairauksissa, laihtuminen, heikko immuunijärjestelmä, annosta lisätään 2 kertaa.

Yritykset hyvällä annoksia EPA ja DHA:

 1. Solgar Vitamiini Omega-3 (700 EPA & amp; DHA 950 tai EPA & amp; DHA)
 1. CMTech Omega-3 35%
 1. Nyt Foods omega-3

Tämä ehkä ja halusin kertoa super hyödyllinen täydentää kuten omega-3. Nyt tiedät kaiken hyödyt omega-3 rasvahappoja kenellekään, ja ovat aktiivisesti mukana urheilussa. Nyt tiedät miten valita omega-3 ei törmätä väärentäminen, minä vain muistuttaa pääkohdat, jota on noudatettava valittaessa laatupalkkioiden 1) pysy kaukana apteekista 2) valita omega-3 enimmäismäärä DHA: ta ja EPA: 3) Valitse puhdistettu / puhdistettu versio omega-3 4) eivät osta omega-3-rasvahapot on uutettu turskan maksan tai muiden kalojen. Näiden sääntöjen avulla voit valita parhaiden omega-3 Täydennys ja saada mahdollisimman suuri hyöty sen käytöstä.

Tietoa Tuulikki Tuomioja 24 Articles
On helppo tutustua avoimeen henkilöön kuten Tuulikki Tuomioja , mutta ehkä tärkeintä on, että hän on järkevä ja rauhallinen. Tietenkin hän on myös intohimoinen, herkkä ja kärsivällinen, mutta tavallaan he ovat pienempiä piirteitä, ja he ovat myös häiritseviä käyttäytymismalleja. hänen järkevä ajattelu, vaikka hän on usein adore varten. Ystävät luottavat usein siihen, että he ja hänen rohkeat luontoansa tarvitsevat tukea. Kukaan ei ole täydellinen tietenkin ja Tuulikilla on runsaasti sadepäiviä. hänen loukkaava luonne ja provosoiva luonne voivat aiheuttaa asioita lämpenemään usein henkilökohtaisella tasolla. Onneksi hänen rauhallinen luonne loistaa kirkkaammaksi useimmilla päivillä